Waterpompen met Inverter Technologie?

By | Geen categorie | One Comment

Ook Nautilus denkt vooruit door te werken met warmtepompen met Inverter Technologie. Maar wat is dit nu exact en waarom zou je kiezen voor een warmtepomp met deze techniek?

Deze warmtepompen zijn inverter gestuurde systemen, wat betekent dat het warmtepompsysteem haar werking zelfstandig aanpast aan de omstandigheden. U kiest zelf de gewenste temperatuur voor het water en wanneer die bereikt is behoudt het systeem deze door op een laag niveau te opereren, waarbij tevens het energieverbruik op een laag pitje wordt onderhouden.

Mocht de temperatuur verder gaan afwijken van de gewenste waarde, dan zal het systeem automatisch meer capaciteit gaan leveren en op hoogst mogelijk niveau werken. Dit resulteert in 15% sneller koelen en 50% sneller verwarmen. U merkt niets van schommelingen in temperatuur en geniet constant van een optimaal comfort met minimale energiekosten.

De voordelen even op een rijtje:

1. Comfortabele temperatuur, zelf aanpassend systeem.
3. Snel verwarmen door maximale capaciteit van de compressor te gebruiken.
3. Hoge efficiëntie waardoor laag energieverbruik.
4. Tot 50% energiebesparing, verlenging levensduur van de compressor.
5. Stil systeem voor de omgeving.
6. Brede temperatuurprestatie.

We kunnen met trots zeggen dat ze sinds heden bij Nautilus te te verkrijgen zijn!
Voor extra advies of vragen, neem zeker vrijblijvend contact op.

Pico 450 – dé compacte en moderne monoblock

By | Geen categorie | No Comments

De zwembadwereld is een wereld die nooit stilstaat. Daarom dragen we bij Nautilus het idee van ‘innoveren‘ hoog in het vaandel! Naast de evolutie in het dagelijkse buitenleven en gebruik in de tuin is het dan ook aan te raden om op die markt verder te denken.

Tegenwoordig zoeken meer en meer mensen rust en ontspanning in eigen tuin. Het is dan ook aan ons om dit te kunnen aanbieden, wetende dat tuinen aanzienlijk kleiner worden en eigenaars geen slaaf meer willen zijn van eigen tuin. Daarom introduceren we jullie graag een zeer klein, compact en moderne monoblock waarin alle comfort mogelijk is: de Pico 450!

Het zwembad is met zijn 450 cm het kleinste lid van de familie van Nautilus, dewelke kan betreden worden langs een zeer toegankelijke trap en uitgerust is met een luxueuze zitbank waar heel de familie op kan vertoeven. De mogelijkheid bestaat ook om het bad uit te breiden met hydrojets en een tegenstroomzweminstallatie om het sportieve karakter mee kleur te geven. Daarnaast is mogelijk een automatisch rolluik te voorzien om de energiekosten te drukken bij het verlies van warmte aan de omgeving.

In het achterhoofd houdend dat deze monoblock vervaardigd is uit de hoogst kwalitatieve keramische grondstoffen en plaatsbaar is in elke tuin, maakt de Pico 450 een zwembad voor iedereen. Bovendien kent dit model een plaatsingstermijn van slechts één werkweek en is het zwemklaar binnen de tien dagen.

Daarom geloven wij bij Nautilus dat de Pico 450 een innoverend product is voor niet alleen de zwembadwereld , maar ook voor particulieren die daar gebruik kunnen van maken.

Voor meer informatie over de Pico 450, klik hier of neem gerust contact op met ons op!

Bezoek onze nieuwe toonzaal te Hasselt!

By | Geen categorie | No Comments
Nu de winter over het land is gekomen en het nieuwe jaar voor de deur staat, is het tijd om onze plannen voor 2017 bekend te maken. Met veel trots en gedrevenheid zal Nautilus zwembaden vanaf januari een toonzaal openen in Hasselt.

 

Naast een kleine greep uit ons assortiment zwembaden zal u ook kunnen kennismaken met de talloze mogelijkheden om uw zwembad te personaliseren. Dit gaande van de kleur, hydrojets tot een tegenzweminstallatie. Onze zwembaden zijn van uitmuntende kwaliteit. Ze zijn vervaardigd met een keramische hardkern die er voor zorgt dat wij u 30 jaar garantie kunnen bieden op dit topproduct.

Wat ons onderscheid is dat wij ook ruimte bieden aan onze trouwe partners. U heeft meteen een beeld van de verschillende opties voor de technieken zoals een (elektrisch) zwembadafdekking, het automatisch toedienen van zwembadproducten, onze technische bijstand, de verschillende filtertechnieken, enzovoort. Deze opties zijn uiteraard ook beschikbaar wanneer u reeds een zwembad heeft in de tuin.

Het Nautilusteam staat klaar om u vrijblijvend advies te geven, zodat uw droom van een eigen zwembad in 2017 werkelijkheid kan worden! Mogen wij u alvast een gelukkig en ‘nat’ 2017 toewensen!

 

 

 

Bjorn Morren